2 modalitati sa reinstalezi aplicatii pe Windows Phone fara sa platesti din nou

Cu siguranta există diferite situații în care va trebui să reinstalați aplicații pe Windows Phone, pe care le-ați cumpărat deja odată dar, din diferite motive, a trebuit să le ștergeți. Mi s-a întâmplat și mie lucrul acesta de curând. Mai exact, mi-am am trecut de la un HTC la un Nokia Lumia 1520. Prin urmare am făcut puțin research pe această temă și am găsit 2 variante posibile pentru a realiza acest lucru.  Vestea bună este că nu va trebui să plătiți din nou. Dar să trecem la subiect. Iată variantele!

1. Reinstalare din Windows Store

Store

 Din punctul meu de vedere aceasta este și varianta cea mai simplă. Tot ce trebuie să faceți este să căutați aplicația dorită în Windows Store de pe dispozitivul vostru. Atunci când o găsiți va apărea un b

uton de „Buy”, dar nu vă impacientați. Apăsați cu încredere pe acest buton. Sistemul de operare va recunoaște faptul că ați cumpărat aplicația deja și veți trece direct la partea de instalare fără a mai plăti nimic.

În cazul în care vreți să faceți acest lucru de pe un dispozitiv nou, evident acesta trebuie să fie configurat cu același Microsoft Account cu care ați configurat și Windows Phone -ul precedent.

 2. Reinstalare de pe computer

Pentru a face acest lucru trebuie să navigați la pagina windowsphone.com și să vă logați cu contul vostru Microsoft. In dreapta sus veți găsi un meniu din care puteți alege opțiunea „Purchase history”. Acolo vor fi listate toate aplicațiile pe care le-ați achiziționat. Alegeți aplicația pe care doriți să o reinstalați și apăsați pe „Install”. Ca totul săă meargă perfect, telefonul trebuie setat să accepte aceste instalări. Pentru aceasta mergeți la Settings – Find my phone și alegeți opțiunea „Send apps to phone using push notifications (not SMS)”.

WindpwsphoneCam asta ar fi. Nu e mare filosofie. Numai că atunci când te întâlnești cu situația și vezi la aplicație un buotn de „Buy” nu e neapărat foarte plăcut. Sper să vă fie de folos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *