VLC, acum si pentru Windows Phone

VLC a lansat recent o aplicatie pentru Windows Phone. Aplicatia este momentan in stadiul beta si poate fi instalata doar de cei ce s-au inscris in prorgamul VLC de testare a aplicatiei.

In foarte multe review-uri la Windows Phone, unele facute chiar in publicatii tech de prestigiu din lume, VLC a fost citat adesea drept o aplicatie fundamentala care lipseste din Windows store. In foarte multe review-uri s-au mentionat si informatii mai mult sau mai putin corect, spre exemplu ca cei de la VLC trebuie sa reprogrameze intreg runtime-ul pentru ca aplicatia sa poata rula pe Windows Phone.

In cele din urma, se pare ca acestea au fost simple zvonuri, mai mult sau mai putin intemeiate. Important este faptul ca Windows Store se mai imbogateste cu o aplicatie fundamentala, un player extrem de simplu, dar in acelasi timp puternic, capabil sa redea subtitrari, si multe altele.

Sunt convins, insa, ca vor exista in continuare carcotasi care sa gaseasca o “aplicatie” utilizata global care nu exista pentru Windows Phone. La inceput se spunea despre Facebook. Dupa ce a aparut Facebook, s-a vorbit despre Instagram. Dupa ce a aparut si Instagram s-a vorbit despre VLC. Oare care va fi urmatoarea aplicatie lipsa despre care se va despica firul in patru?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *