Stephen Alvarez, fotograf National Geographic, despre Nokia Lumia 1520

Online-Digital-Gyan-Nokia-lumia-1520Pe 22 octombrie a fost lansat la Abu Dhabi Nokia Lumia 1520, fratele mai mare al Nokia Lumia 1020. Un un ecran full HD de 6 inch, procesor quad core de 2,2 GHz și 2 GB RAM, Nokia Lumia 1520 este dispozitivul Windows Phone cel mai bine echipat de pana acum și probabil unul dintre cele mai performante de pe piață.

Tot în cadrul evenimentului de lansare fotograful Stephen Alvarez de la National Geographic s-a echipat cu un astfel de dispozitiv și l-a pus imediat la încercare. Deși camera de pe Nokia Lumia 1520 vine doar cu 20 megapixeli, fata de cei 41 ai fratelui mai mic, Alvarez consideră că nu există nicio diferență în ceea ce privește calitatea imaginilor. Unul dintre atuurile dispozitivului lansat de curând este tocmai ecranul mai mare. „Este mult mai ușor să încadrezi perfect cu un ecran mai mare iar această mărime este tocmai potrivită întrucât dispozitivul nu este atât de mare încât să poată fi greu manevrat”, consideră Alvarez.

Un alt lucru foarte important pentru fotografii profesioniști este faptul că Nokia Lumia 1520 permite descărcarea negativelor digitale, lucru foarte util pentru fotografi in post producție.

De asemenea, Stephen Alvarez a mai remarcat faptul că fișierele foto nu sunt absolut deloc comprimate, dar totuși mărimea fotografiilor este comparabilă cu cele realizate cu un aparat DSLR.

În încheiere, iată și 2 imagini pe care le-a realizat și publicat Stephen Alvarez, fără a fi editate în vreun fel.

National-geographic-11

 

National-geographic-21

 

2 thoughts on “Stephen Alvarez, fotograf National Geographic, despre Nokia Lumia 1520

  1. Pingback: Vanzarile dispozitivelor Windows Phone cresc exponential in Statele Unite

  2. Pingback: Nokia Lumia 1520, probabil cel mai bun telefon de business al momentului | danpatrascu.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *