OLX, acum si pe Windows Phone

In România Windows Phone s-a vândut anul trecut mai bine decât Iphone-ul și am spus atunci că vor fi din ce în ce mai multe aplicații disponibile și pe Windows Phone. Iată un exemplu elocvent și de pe piața românească. OLX.ro are de acum și aplicație pentru utilizatorii de Windows Phone. Prin urmare, cei care dispun de un astfel de dispozitiv pot acum vinde sau cumpăra diferite lucruri mult mai ușor, direct de pe telefonul lor mobil.

Interfața aplicației este prietenoasă și destul de intuitivă. Orice ai vrea să faci, poți găsi foarte repede modalitatea de a acționa corespunzător. De asemenea, aplicația se mișcă mult mai bine decât mă așteptam, având în vedere că în spate se află o bază de date considerabilă. Eu am testat aplicația pe un Nokia Lumia 1520. Posibil pe alte terminale low end performanța aplicației să nu se mențină în aceeași parametri.

Aici puteți accesa pagina aplicației OLX pe web pentru mai multe detalii. Dacă vă logați cu contul Microsoft puteți să faceți push aplicației către telefon. Alta varianta ar fi sa căutați aplicația în Windows Store, pe telefonul vostru mobil și să o instalați de acolo.

Spor la vândut/cumpărat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *