Barierele stocarii de date spulberate de Microsoft. Spatiu nelimitat de stocare pe OneDrive

Barierele stocarii de date au fost spulberate definitiv saptamana aceasta de Microsoft! Luni, Microsoft a anuntat spatiu NELIMITAT de stocare pe OneDrive pentru toti abonatii Office 365. Aceasta imbunatatire a serviciului de stocare nu va atrage dupa sine niciun cost suplimentar. Prin urmare, printr-o simpla licenta de Office 365, orice utilizator isi poate stoca pe OneDrive orice cantitate de date.

Primi care vor beneficia de aceasta imbunatatire sunt utilizatorii care detin licente Home, Personal, sau University. Trebuie subliniat ca de aceasta imbunatatire nu vor dispune deodata toti utilizatorii. Intrucat avem de a face cu data centere uriase si milioane de utilizatori, implementarea va fi progresiva. Cei care doresc sa nu stea la coada foarte mult pot trece in capul listei completand ACEST FORMULAR

Pentru Office 365 Business, acest feature va fi implementat progresiv incepand cu data de 1 ianuarie 2015.  Administratorii vor fi amplu notificati cu privire la momentul in care implementarea va incepe pentru tenant-ul pe care il administreaza.

Sunt tare curios cum si cand vor raspunde competitorii!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *