Aplicatia Instagram disponibilă pentru Windows Phone

Poza editata cu Instagram pentru Windows Phone

Poza editata cu Instagram pentru Windows Phone

Foarte mulți dintre cei care încă nu s-au lăsat convinși de faptul că Windows Phone este viitorul audceau ca argument că foarte multe aplicații nu sunt disponibile pentru Windows Phone, Instagram fiind mai mereu aplicația dată ca exemplu.  Ei bine, începând din 20 noiembrie 2013 aplicația Instagram este disponibilă ân Windows Store.

Lansarea Instagram pentru Windows Phone a fost anunțată încă de luna trecută la Abu Dhabi în cadrul evenimentului Nokia World dar de abia acum două zile aplicația a devenit disponibilă pentru toți utilizatorii dispozitivelor Windows Phone. Odată cu lansarea Instagram pentru Windows Phone este de așteptat ca Windows Phone să își continue trendul ascendent în ceea ce privește cota de piată. 

Instagram pentru Windows Phone este o aplicație simplă prin concept și utilizare. Utilizatorii pot lua poze ce sunt deja stocate pe telefon, sau pot face altele noi, după care pot aplica tot felul de filtre ce pot conferi pozelor un aspect mai artistic sau invechit. Posibilitățile sunt practic nelimitate și fiecare utilizator își poate da frâu liber creativității.  Pozele pot fi publicate apoi direct pe rețelele de socializare alături de descrierile aferente în cadrul cărora se pot folosi și hashtaguri.

Aplicația Instagram a fost lansată în anul 2010, devening repede extrem de populară, astfel încât în 2012 a fost cumpărată de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *